Křupavé, sladké a s výraznou chutí? Ano, to jsem já! Děti i dospěláci mě milují, a to nejen díky výrazné chuti, ale i díky mé omamné vůni! Jsem skvělé ve všech podobách.
- intenzivní chuť
- křupavé
- přirozeně sladké
Detailní popis produktu
Mango z obchodu milujeme, ale protože k nám cestuje z velké dálky, sklizeň častokrát probíhá příliš brzo. Na pult v obchodě tak mango vyloží dřív než je perfektně dozrálé. Proto jsme se rozhodli pro vás mango lyofilizovat přímo tam, kde vědí, jak ho správně pěstovat. Díky šetrnému sušení se z výrobku odpaří všechna voda, ale chuť, vůně a živiny nadále zůstávají.
Mrazem sušené mango se příjemně rozplyne na jazyku. Lyofilizované ovoce je bez přidaného cukru a jiných aditiv, pěstované bez fytohormonů a jiných chemických látek. Čisté, sladké a plně vyzrálé mango teď můžete mlsat každý den. Stačí jen otevřít sáček!
TOP informace o lyofilizovaném mangu
- Plátky jsou krásně nadýchané a v puse se příjemně rozplynou.
- Lyofilizace je šetrný způsob sušení, při kterém mango neztrácí vitamíny.
- Mango obsahuje vitamíny C, B, E a betakaroten, bohaté na draslík, hořčík, zinek a mangan.
- Je pěstované bez fytohormonů a chemických postřiků.
- Naše sušené mango je zcela bez cukru.
- Mangovníky pocházejí z Asie, ale mnoho z nich je ohroženo kvůli odlesňování.
Poznámka nákupčího
„Původně jsme nabízeli jiné lyofilizované mango, ale stávalo se, že obsahovalo zbytky slupek nebo tvrdé dužiny z okolí jádra. Nové plátky manga tímto problémem předchází – jsou ručně krájené a zbavené všech nedostatků. Navíc se mi podařilo zajistit fancy kvalitu. V ní jsou všechny plody dozrálé, krásné, sladké a mají nadýchanou a jemnou strukturu, která se lépe konzumuje.“
Jak se mango suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se mango hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom ho vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Křupněte si mango každý den!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Smoothie Food |
---|---|
Dieta: | Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW |
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Skladování: | Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.